THA SHUDRAS

A „THA SHUDRAS” zenekar-performansz 2010-ben alakult Szegeden; tagjai a megalakulás óta fesztiválokon, koncerteken és a nyilvánosság előtt, különleges, maszkos megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet, izgalmas hangszerelésük mellett. Videoklipjeikkel és zenéjükkel díjakat nyertek, chart-show-kat vezettek, emellett 2014-ben az ország, 2021-ben pedig Szeged város legjobb zenekarának szavazta meg őket a TV, Rádió és Online közönség.

Első nagylemezük 2015-ben angol nyelven „Revived”, a második 2016-ban magyarul „Tüzet hozzál, Békét szíts”, a harmadik (már arany lemez) pedig 2020-ban szintén anyanyelven „Serlok és Vaccon” címmel jelent meg, de rengeteg single-t is kiadtak már.

Táncolható Underground-Pop koncertműsoruk, amiben népzenei elemek, funk, hiphop, rock és a legtrendibb elektronikus hangzás is hallható, kiválóan alkalmas arra, hogy a közönséget egy rövid időre egy másik galaxisba ragadja el, a szürke hétköznapokból.

Legújabb dalaik a Mondd Mikor és a Ne magyarázd meg, melyek - a legtöbb dalukhoz hasonlóan - már többszázezres nézettségnek örvendenek.

MŰSORTÍPUSOK

VIDEÓKLIPEK, DALOK

NE MAGYARÁZD MEG

SÜSS FEL NAP

MONDD MIKOR