Rólunk

Az R.N.R. Művészeti Ügynökség 2013 óta végez szerteágazó tevékenységeket a színházi és mozgóképes produkciók technikai és személyi hátterének biztosítása érdekében.

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy a készülő előadásokhoz, filmekhez és televíziós műsorokhoz a legalkalmasabb közreműködőket közvetítsük, legyen szó akár ismert, akár feltörekvő színművészekről, díszlettervezőkről, operatőrökről, vagy éppen zeneszerzőkről.

Az ország legtöbb színházában már ismerik szolgáltatásaink megbízható, magas színvonalát, és tudják, hogy az R.N.R. Művészeti Ügynökség munkatársai által közvetített művészek az elvárható legmagasabb szakmaisággal állnak hozzá munkájuk elvégzéséhez. Ügynökségi tevékenységünk keretében gondoskodunk az általunk képviselt művészek megfelelő szerződéses és jogi hátteréről, ami egyszerre védi érdekeiket és biztosítja a tevékenységük megfelelő mértékben, és időben történő honorálását. Cégünk számára éppen annyira fontos az elvállalt feladatok magas színvonalú teljesítése, mint a szerződéses partnerek által vállalt korrekt, időben történő elszámolás. Ennek megfelelően cégünk a szerződéskötést megelőző egyeztetéstől a kifizetés lebonyolításáig terjedően a teljes ügymenetre kínálja szolgáltatásait ügyfeleinek.