Projetjeink

Tortúra

Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont (Árpa Attila) a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére. Annie Wilkes (Balázs Andrea), aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában

helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót. A középkorú nő rajong Sheldon regényhőséért, Miseryért. Az ápolásnak azonban csak nem akar vége szakadni…


Az előadás a Karinthy Színház, az R.N.R. Művészeti Ügynökség  koprodukciójában jött létre.

Star Wars élő show - Star Wars live show

Csillagok Háborúja a mozivásznon túl:

Célunk a kezdetektől George Lucas lenyűgöző világának életrekeltése széles előadás palettával.

Star Wars beyond the Big Screen:

Our true goal from the begining is to bring to life the astonishing world of George Lucas with our wide ranging live peformaces.


FINA Budapest 2017 World Championship closing ceremony

A Müpa szervezésében, a Recirquel Társulat rendezésében és az R.N.R. Művészeti Ügynökség közreműködésével megvalósuló előadás a csodaszarvas legendáját dolgozta fel az újcirkusz, a tánc- és bábművészet, a színház lélegzetelállító eszközeivel. "Csodaszarvas-óriásbáb, levegőakrobaták és kortárs táncosok varázsolták el a FINA záró ceremóniájának nézőit vasárnap éjjel.

Prima Junior

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy 2016-tól dolgozhatunk a Prima Junior Színház- és Filmművészet kategória díjátadó előkészítésében és lebonyolításában.

Ügynökségünk feladata a jelöltállítás, illetve a szavazás lebonyolítása és belső kommunikációja, valamint a PR

és marketing anyagok előkészítése.