Rólunk

Az RNR Művészeti Ügynökség néven 2013 óta végezzük szerteágató tevékenységünket, a kollégáinkkal együttesen több mint húsz évnyi tapasztalatunk van az előadóművészet terén, a színházi és mozgóképes produkciók technikai és személyi hátterének biztosításában. 2023-ban megalakult az RNR Group, amely cégcsoportként biztosítja a leghatékonyabb érdeképviseletet a művészek és a művészeti területen dolgozó ügyfeleink számára.


"A filozófiám szerint a szabad művész tud a leghatékonyabban alkotni. Ha a szabadság mellé korrektséget és profizmust is kap, akkor kelhet igazán szárnyra a tehetsége."

Ridzi Gábor

Ismertség és Elismertség

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy a készülő előadásokhoz, filmekhez és televíziós műsorokhoz a legalkalmasabb közreműködőket közvetítsük, legyen szó akár ismert, akár feltörekvő színművészekről, díszlettervezőkről, operatőrökről, stábtagokró vagy éppen zeneszerzőkről.

Másfelől elsősorban arra fókuszálunk, hogy kiszolgáljuk a művészeket azokon a területeken, ami nem az erősségük. Ez alatt elsősorban a jogi és gazdasági képviseletre illetve szakmai és olykor erkölcsi kérdésekben is segítségükre lehetünk. Ezen felül a pályáztatásban, sajtóképviseletben, vagy a portfólió fotózásban is segítséget nyújtunk.

Bár nem "hitvallás", de számunkra elengedhetetlen a kölcsönös bizalom, amire nagyon vigyázunk, mert a mai művész- és gazdasági- világban talán ez az egyik legnagyobb kincs. A hitelünket nagyon óvjuk. Inkább kevesebbet ígérünk, de az adott szavunkat minden körülmények között betartjuk.

Megbízhatóság és Minőség.

Az ország legtöbb színházában már ismerik szolgáltatásaink megbízható, magas színvonalát, és tudják, hogy az RNR Group munkatársai által közvetített művészek az elvárható legmagasabb szakmaisággal állnak hozzá munkájuk elvégzéséhez. Ügynökségi tevékenységünk keretében gondoskodunk az általunk képviselt művészek megfelelő szerződéses és jogi hátteréről, ami egyszerre védi érdekeiket és biztosítja a tevékenységük megfelelő mértékben, és időben történő honorálását. 

Cégünk számára éppen annyira fontos az elvállalt feladatok magas színvonalú teljesítése, mint a szerződéses partnerek által vállalt korrekt, időben történő elszámolás. Ennek megfelelően cégünk a szerződéskötést megelőző egyeztetéstől a kifizetés lebonyolításáig terjedően a teljes ügymenetre kínálja szolgáltatásait ügyfeleinek. 


MÉDIA MEGJELENÉSEK