A RNR MUSIC egy újhullámos zenei ügynökség, ami valódi alternatívát kínál aktuális és leendő ügyfeleinek, új alapokra helyezve a menedzsment és ügyfél közötti kapcsolatot.

Célunk, hogy olyan együttműködői viszonyt alakítsunk ki ügyfeleinkkel, ahol partnerként tekinthetünk egymásra és közösen dolgozhatunk azon, hogy minél nagyobb sikereket és eredményeket érjünk el.


Teljeskörű menedzsmenti szolgáltatást nyújtunk, így előadóinkról igyekszünk minden terhet levenni, hogy kizárólag az alkotói munkára fókuszálhassanak profi háttér biztosításával.

Szeretnék egy olyan zenei menedzsmentet képviselni, ahol az ügyfeleink és megrendelőink egyaránt elégedettek az általunk nyújtottakkal, kompromisszumok nélkül. 

Fontosnak tartom, hogy partnereink széles körben tudjanak tőlünk előadókat választani, lehetőséget teremtve arra, hogy művészeinket akár egyedi csomagajánlatok keretében köthessék le.

Előadóink a  népszerű pop, funky, pop-rap, trap és blues világából érkeztek. Kínálunk egy szál gitáros, akusztik és zenekari formációkat egyaránt, maximálisan igazodunk a megrendelőink igényeihez.  

Sass Péter

ELŐADÓINK

RNR MUSIC BOOKING PARTNEREI

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+3670 6363 663
music@rnr.hu